Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Navigáció

Főoldal
Letöltések
Linkek
Hírkategóriák
Keresés
Szerkessz Te is!

Felhasználók

Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 8
Legújabb tag: tuxi58

Rádió

free online lounge radio

Animáció - The song for rain

admin - September 05 2012 14:36:44 · 0 hozzászólás · 1154 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

Júliusban ismét veszprémi utcazene fesztivál

admin - June 11 2011 16:57:21 · Részletek · 0 hozzászólás · 2165 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

Hagyomány szerint idén is megrendezik Veszprém utcáin az utcazene fesztivált, idén július 13-16-ig tart. A világ minden tájáról érkeznek zenészek hogy néhány napra vidám, színes forgataggá változtassák a várost.

Aki valaha részt vett ezen a fesztiválon örök élménnyel tért haza. Elmondhatatlan látvány ahogy a zene megtölti élettel az utcákat, tereket. Az utcazene élő példa arra hogy a zene összehozza az embereket.

Bővebben: utcazene.hu

Az ökológiai lábnyom mint a fenntartható fejlődés mutatószáma

admin - March 10 2011 18:15:21 · Részletek · 0 hozzászólás · 2411 megnyitás · Nyomtatás

Hírek

ökolábnyomMi az ökológiai lábnyom?

Az ökológiai lábnyom fogalma: Egy ember vagy egy adott terület népességének a természetre gyakorolt hatását egy hektárban kifejezett mutatószámmal, az ökológiai lábnyommal lehet leírni. A ökológiai lábnyom az a terület, ami károsodás nélkül meg tudja termelni az aktuális életvitelünkhöz szükséges javakat (élelem, energia ...).

tovább...

Hofi műsora az utca népéről

admin - February 16 2011 12:52:46 · 0 hozzászólás · 1482 megnyitás · Nyomtatás

Humor

Forrás: Magyar Humor Klub a network.hu-n

Képregény - Robinson Crusoe

admin - February 11 2011 17:07:17 · 0 hozzászólás · 1916 megnyitás · Nyomtatás

Olvasnivalók, pihenés
Robinson CrusoeRobinson Crusoe történetéről készített nagyszerű, izgalmas, és nem utolsó sorban szép képekkel illusztrált képregényt a Ventus Libro kiadó.

A képregény elolvasható, lapozgatható az interneten. Nem rossz időtöltés ha van egy kis időnk olvasgatni.

Forrás: kossuth.hu


Go Cat Go - Ahol felébred a Rockabilly

admin - January 29 2011 22:08:18 · Részletek · 0 hozzászólás · 1598 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet
Igazi felüdülést jelent mindenki számára a Fiksz Rádióban szombat esténként ismétlődő rockabilly és psychobilly életstílust felelevenítő műsor aki egy kicsit is érdeklődik a rock and roll iránt. Sokan azt gondolják, hogy a Rockabilly stílus Elvis Presley halála után eltűnt, ennek ellenére napjainkban is számos zenekar épül erre a zenei műfajra, sok baráti kör összetartója ez. Rendkívül jó hangulatú bulikat szerveznek melyekre idősebbek és fiatalok is szívesen mennek.

Bővebben

Ezzel a dallal kívánunk minden látogatónknak Boldog Új Évet

admin - December 31 2010 15:51:34 · Részletek · 0 hozzászólás · 1572 megnyitás · Nyomtatás

Hírek

Világzene avagy Herbie Hancock's Imagine Project

admin - December 25 2010 19:07:48 · Részletek · 0 hozzászólás · 1579 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

Imagine ProjectA Herbie Hancock's Imagine Project egy példátlan nemzetközi zenei és film projekt amely felvázolja a legendás zenész Herbie Hancock és egy tucat supersztár közötti együttműködést a Föld minden tájáról. Felhasználja a zene közös nyelvét hogy kifejezze a béke és globális felelősség közös témáját. Az imagine Project nemzetközi supersztárok rendkívüli felállását testesíti meg a a világ minden tájáról. Olyan előadókkal mint Dave Matthews, Anoushka Shankar, Jeff Beck, The Chieftains, John Legend, India Arie, Seal, Pink, Juanes, Derek Trucks, Susan Tedeschi, Chaka Khan, K'Naan, Wayne Shorter, James Morrison, and Lisa Hannigan. Az album és film egy részből áll mint a világbéke, emberség, tolerancia és a világ iránti bizalom testamentuma, de az Imagine Project magja a szórakoztató tartalom kreatív és mélyen emócionális teljesülése.

Bővebben...

Reklámból slágert

admin - December 18 2010 20:09:46 · Részletek · 1 hozzászólás · 1618 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

Csondor Kata

Hogyan lesz reklámból sláger? Erről kérdezhetnénk a T-mobile-t aki többször is mutatott már példát erre. 2009-ben az "Add tovább" reklámdal közkedveltté vált a TV nézők körében, kinek ne lenne ismerős a "Hóban ébred majd az ünnep, minden percben nevet ránk" dalszöveg.   ldei reklám sláger a Fényből szőtt új világ Madarász Gábor dala Csondor Kata előadásában.

Kata gyermekkorától szinkronizál külföldi színészeket, ő a magyar hangja például Chloe Sullivan-nek a Smallville-ből. E pályafutása mellett zenekarban is énekelt, a nagy közönség énekhangját viszont úgy látszik a reklámokból kedvelte meg.

Hogy mi a titka a nagy sikernek? Talán Kata énekhangja, talán a dal zeneszerzője, talán a szöveg írója, vagy a T-mobile marketingje? A válasz valószínűleg az hogy igen, ebben a sorrendben!

Bővebben...

Pár nap még nem a világ

admin - December 18 2010 18:58:28 · Részletek · 0 hozzászólás · 1267 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

AnnácskaPár nap még nem a világ, ez a címe Patai Anna és Dobrády Ákos duettjének. A 11 éves Megasztár -ból nemrég kiesett ifjú énekes első slágerét hallhatjuk a klipben. Egy biztos Annácska karrierje ezzel a kedves kis karácsonyi dallal elkezdődött, hogy mit hoz a jövő azt pedíg kíváncsian várjuk.

 

Bővebben...

 

Jakos Kata költőnő

admin - October 20 2010 23:05:17 · 0 hozzászólás · 1685 megnyitás · Nyomtatás

Kultúra, művészet

Jakos Kata

Verseket, novellákat huszonkét évvel ezelőtt, 15 évesen kezdtem írni... Először csak az asztalfióknak, majd különböző performance-okra, kiállítás-megnyitókra illetve azért, hogy kifejezésre juttassam gondolataimat.

A kilencvenes évek elején megjelentek írásaim az akkori "AKISZ" (ma: Alkotó Képzőművészek és Írók Országos Szövetsége) "Kristály" című kiadványában, illetve 1995-ben az AKISZ által kiadott antológiában (az antológia címe: "A magunk keservén").

2009 márciusában megjelent, Holdtükör című verseskötetem az 1991-2009 között írt verseimet tartalmazza.

2009. június 4-6-ig az Ünnepi Könyvhét keretében is bemutatták a verses kötetem, amelyet június 5-én dedikáltam az érdeklődőknek.

forrás: http://jakoskata.hu/

Megosztás

Share